Tinerii creativi din Constanța, așteptați la un seminar cu și despre antreprenoriat

98
Tinerii creativi din Constanța, așteptați la un seminar cu și despre antreprenoriat - tinericreativiseminar-1382526017.jpg

Articole de la același autor

Pe 31 octombrie, constănțenii pasionați de dezvoltarea afacerilor bazate pe talent, inovație și creație artistică pot participa la un seminar regional dedicat industriilor culturale și creative românești - primul program de networking și dezvoltare pentru sectorul cultural și creativ ce facilitează întâlnirea cu cei mai buni profesioniști din regiune. 




Evenimentul va avea loc la Hotelul Ibis, începând cu ora 9.00, și va fi susținut de antreprenori locali care au reușit să parcurgă drumul de la idee la proiect aducător de profit într-unul din domeniile integrate pieței creative autohtone, fie că e vorba de arhitectură, design, branding și advertising sau consultanță pentru dezvoltare economică și regională. 


Înscrierea la eveniment este gratuită și se face prin completarea unui formular online disponibil pe www.crestetalente.ro. Termenul limită pentru înscriere este 29 octombrie 2013. 


Participanții pot opta pentru unul dintre cele două ateliere de discuție pe teme adaptate diferitelor bresle creative: de la idee și plan de afaceri, la povești de succes, studiu de caz etc. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6025 secunde