Antonescu spune că este în favoarea exploatării gazelor de șist

116
Antonescu spune că este în favoarea exploatării gazelor de șist - crinantonescu7-1382525760.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este în favoarea exploatării gazelor de șist, dar pentru a se concretiza proiectele în această privință ar fi fost necesară o mai bună comunicare a Guvernului, dar și sprijin din partea opiniei publice. Liderul PNL a fost întrebat, la Digi 24, care este opțiunea sa în cazul exploatării gazelor de șist.




"Am o opțiune de mult (...) Am o opțiune deschisă în sensul în care, în general vorbind, dacă România vrea să fie puternică, atât cât poate ea fi – România puternică nu a fost doar un slogan al USL, ci un concept din marele proiect USL – atunci ea trebuie să-și caute, să-și identifice, să-și valorifice resursele, de la resursele umane pe care le are în special în populația tânără, până la resursa naturală. Cum, când, ce fel, astea sunt chestiuni asupra cărora, bineînțeles, trebuie să discutăm cu foarte mare seriozitate. Dar «dacă» pentru mine nu a fost niciodată o întrebare", a răspuns Antonescu.


La solicitarea moderatorului, liderul PNL a confirmat că este favorabil exploatării gazelor de șist. Totuși, el a precizat că trebuie îndeplinite condițiile "standard ale zonei civilizate", atât în ceea ce privește condițiile economice, cât și cele de mediu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Crin Antonescu, atac la Ponta
Pagina a fost generata in 0.4964 secunde