Crin Antonescu, atac la Ponta

210
2
Crin Antonescu, atac la Ponta - msb49751-1380932923.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a vorbit în numele procurorului general, ceea ce este inacceptabil, a decla-rat, vineri, președintele PNL, Crin Antonescu. 

"Șeful Executivului, domnul Victor Ponta, a vorbit în numele procurorului general, a explicat de ce a fost schimbat, cum era băsist, cum a făcut dosare politice și cum domniile lor, nu știu exact cine, nu mai țin băsiști în funcție. Este inacceptabil, primul-ministru, prin atribuțiile constituționale, nu poate și nu are nevoie nici să dea explicații, nici să dea mesaje în numele procurorului general", a declarat Crin Antonescu într-o conferință de presă susținută la sediul PNL.

Întrebat despre atacurile lui Crin Antonescu la adresa sa, pre-mierul Victor Ponta a declarat că vrea să facă eforturi ca să păs-treze USL unită, adăugând că nu dorește să-i răspundă în public liderului liberal.

Comentează știrea

Hanibal
5 octombrie 2013
s-a trezit antonescu

Antonescu a fost perfect caracterizat de Stanisoara ( PDL ) in oct.2012 : " este cel mai ridicol si caraghios roman , dl Goe al politicii romanesti " . Asta nu l-a impiedecat pe Stanisoara , lipsit de carcter , sa plece de la PDL la PNL pentru a se " implini politic si profesional ". Antonescu are si rolul de codoasa batrana , de a recruta toate curvele in ograda sa cu felinar rosu la poarta . Coalitia USL este asemnataoare unei vespasiene publice care gazduieste o clipa , cunoscuti si necunoscuti , prieteni si adversari . O coalitie , mai ales una monstruoasa ca USL , are un singur liant : afacerile in paguba statului , jafurile , concesiile , privilegiile , abuzurile , ilegalitatile . Coalitia uneste pe toti cei care se tem ca toate privilegiile pot fi pierdute daca noi partide rezultate din votul cetatenilor , vor avea indrazneala sa ceara controlul averilor si dreptul la viata si la guvernare . Vor mai exista probleme in Justitie atata timp cat politica se amesteca in treburile acesteia . Grajdurile USL sunt deja pline de gunoi . Este necesar sa apara forta capabila sa le curete sau sa le darame . Sa retinem ca Geoana a sesizat trezirea din somn a lui Antonescu si grija lui subita pentru pentru independenta justitiei . A omis doar sa precizeze faptul ca toti cei din USL au atacat nu doar magistratii si DNA ci statul de drept , legile , si constitutia .

aaa replica hermes bracelet
21 noiembrie 2013
aaa replica hermes bracelet

where to buy fake hermes bag Stiri Politică : Crin Antonescu, atac la Ponta | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online aaa replica hermes bracelet http://www.optonest.com/images/aaa-replica-hermes-bracelet.html

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Victor Ponta, acuzat de un nou PLAGIAT
Pagina a fost generata in 0.3286 secunde