Tinerii economisesc din ce în ce mai mult

91
Tinerii economisesc din ce în ce mai mult - tineriieconomisesc-1397554260.jpg

Articole de la același autor

Tinerii cu vârsta de până la 30 de ani precum și cei din segmentul 30-40 de ani încep să economisească din ce în ce mai mult, arată un studiu al BCR.
"Această evoluție arată că economisirea joacă un rol din ce în ce mai important în viața tinerilor și reprezintă un semnal pozitiv în ceea ce privește creșterea bunăstării tinerelor familii. Din punct de vedere al comportamentului de economisire, în prezent clienții tineri preferă să economisească în lei spre deosebire de sfârșitul anului 2012, când economiseau în egală măsura în euro și lei", a declarat Anda Pastean, șef Departament Dezvoltare Afaceri Clienți Persoane Fizice, BCR.
Din punct de vedere geografic al clienților cu vârsta până în 40 de ani cu depozite, din top 5 județe, 3 sunt din Moldova (Suceava, Neamț și Bacău) la care se adaugă București și Prahova, însă în județele Argeș, Alba și Brașov se înregistrează cele mai importante creșteri în ultimul an din punct de vedere al volumelor atrase de la clienții cu vârsta de până la 40 de ani.
Spre deosebire de sfârșitul anului 2012, când valoarea depozitelor deținute de bărbați reprezenta 59% din valoarea totală a depozitelor deținute de clienții BCR cu vârste de până în 40 ani, în prezent femeile au recuperat decalajul și au ajuns să economisească în egală măsură cu bărbații, se mai arată în studiul BCR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Diverse : Tu știi să economisești?
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Învață să economisești bani
Joi, 15 Decembrie 2011
Stire din Social : Cine mai pune bani la saltea
Pagina a fost generata in 0.4835 secunde