Toate noutățile din domeniul electric, prezentate la EED

456
Euro Vial Lighting este gazda, începând de ieri, celei de-a treia ediții a Expoziției Electrice Demonstrative (EED), ex-poziție la care sunt aș-teptați toți constănțenii interesați de noutățile din domeniu. Partenerii Euro Vial Lighting au venit la această manifestare cu tot felul de produse și game noi de produse. În plus, în paralel cu expoziția au loc și prezentări tehnice aplicative susținute de experți în domeniul echipamentelor și materialelor electrice.

"Față de prima și a doua ediție venim cu lucruri noi, acum avem anumite ateliere, anumite secțiuni făcute împreună cu furnizorii, pe anumite tematici de actualitate în domeniul electric: noua generație a ledurilor, instalații solare, pentru că cele de vânt deja sunt istorie", a precizat managerul Euro Vial Lighting, Virgil Lixandru.

Această a treia ediție a EED se poate lăuda cu prezența a 18 branduri, cu șapte mai multe decât în 2010, atunci când a fost organizată pentru prima dată.

Expoziția se adresează inclusiv publicului larg. "Noi ne adresăm și utilizatorului casnic pentru că venim cu soluții de casă inteligentă. Cu o mică comandă, pot să-și ușurezi viața. Plecând de la lumina din casă, până la ventilație, plecând de la irigație, până la jaluzele, toate se pot coordona atât din interior, de la panoul de comandă, cât și prin internet", a precizat Virgil Lixandru.

Chiar dacă primele două ediții s-au bucurat de un mare interes și succes, așa cum de altfel promite și această ediție, totuși pentru anul viitor se anunță anumite schimbări. Poate cea mai importantă vizează locul de desfășurare a EED. "Dacă anul acesta va fi bine, cu siguranță anul viitor vom face anumite schimbări, poate și în ceea ce privește locația. Emoțiile pe care mi le dă ploaia m-au determinat să iau niște decizii", a mai precizat managerul Euro Vial Lighting.

Cinci prezentări

Și astăzi, a doua zi a Expoziției Electrice Demonstrative este una destul de încărcată. În Sala A, începând cu ora 10.45 are loc prezentarea magazinului online echipamente-electrice.ro, de la ora 11.00, prezentarea unei noi game de aparataj Schneider Electric: ACTI 9, iar de la 12.00, o prezentare de cabluri și accesorii pentru instalații electrice. La fel de important, în Sala B, la ora 11.00 începe prezentarea normativului 17 - normativ pentru proiectarea, executarea și exploatarea instalațiilor electrice aferente clădirilor. De asemenea, tot astăzi, pentru ora 14.00, în showroomul EVL este programată pre-zentarea funcționalității sistemului de casă inteligentă. (A.C.)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1867 secunde