Turiștii au decis: 21 de hoteluri și pensiuni de pe litoral, premiate

841

 Turiștii care au fost la mare în anii precedenți, dar și anul acesta, până la sfârșitul lunii mai, au acordat, prin intermediul site-ului AmFostAcolo.ro, diplome pentru hotelurile, pensiunile și vilele unde au fost cazați, de care au fost mulțumiți și, foarte important, pe care le-ar recomanda oricând.

"AmFostAcolo a reușit să strângă în jurul lui o comunitate sufletistă și entuziastă ce numără astăzi peste 17.000 de utilizatori, care, prin cele 20.000 de impresii și recomandări și prin 213.000 de fotografii de vacanță încărcate pe site, și-a construit o bază de documentare cu informații complete și complexe și, cel mai important, dezinteresate despre aproape orice destinație turistică de pe glob", a precizat Cornel Bociort, inițiatorul acestei acțiuni de premiere a unităților de cazare.
Diplomele de excelență "Recomandările AmfostAcolo.2011" au fost acordate, sâmbătă, într-o locație din stațiunea Mamaia, unităților care s-au remarcat prin recomandări exclusiv pozitive din partea clienților. Atenție, însă! Un hotel care are 100% grad de recomandare nu trebuie considerat ca fiind cel mai bun hotel din zona respectivă, ci cu un raport preț / calitate optim, poate chiar maxim. De aceea, nu este de mirare că au fost recomandate și unități de cazare de două stele.
Lista hotelurilor, pensiunilor și vilelor cu grad de recomandare maxim însemnă doar atât: cei care i-au trecut pragul și ulterior au postat comentarii s-au întors mulțumiți din vacanță, recomandă unitatea de cazare și, cel mai probabil, se gândesc la o revenire.

XXX

Iată și care sunt recomandările turiștilor: la secțiunea hoteluri, românii au ales Splendid, Elegance, Iaki, Majestic, Dunărea, Sulina, Casa de la Mare - stațiunea Mamaia, Hotel Corsa - Mangalia, Afrodita și Sunquest - Venus , Cocor și Dobrogea - Neptun.
La secțiunea pensiuni și vile, au primit diplome pensiunea Alfa, din Mamaia, vila Casa Ancora, din Costinești și vilele Rocco și Elena, din Eforie Nord. La aceștia s-au adăugat și alți patru "premianți" - editor’s choice, și anume Phoenicia Holidays - Mamaia Sat, Del Mar, Dorna și Lotus - Mamaia și Sara - Neptun
"Este o inițiativă extraordinară. Cred că merită să luăm mai mult în atenție opinia turistului, deoarece pentru el lucrăm. Trebuie să ne uităm foarte atent la ce scriu turiștii că găsesc pe litoral, cum comentează ei vacanța pe care au avut-o, cât de mare a fost satisfacția în urma acestei vacanțe, pentru că asta îi va face în final să revină pe litoralul românesc sau să aleagă o altă destinație", a precizat președintele ANAT, Corina Martin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Iunie 2011
Stire din Economie : Mamaia așteaptă 20.000 de turiști
Pagina a fost generata in 2.8253 secunde