Un aspect modern pentru terasa ta!

835
1

Articole de la același autor

Mulți constănțeni au ales să modifice aspectul teraselor lor pentru a le putea utiliza indiferent de anotimp în cel mai eficient mod. Câteva dintre soluțiile pentru care au optat fie persoanele fizice, fie agenții economici sunt cele precum rulourile din plastic transparent, copertinele retractabile ori panourile pliabile din sticlă. 


Tent Modern este firma care oferă și în Constanța astfel de produse profesionale garantate, într-o gamă variată, pentru toate anotimpurile. De la sisteme pentru umbrire și protecție împotriva precipitațiilor, la cele care protejează împotriva căldurii, showroom-ul de pe strada Labirint, numărul 43, este locul unde oricine poate să găsească o soluție optimă, specialiștii companiei Tent Modern oferind clienților consultanța necesară. 


Sistemul de închideri terase cu sticlă poate fi folosit pentru construcția pereților din sticlă pentru diverse spații, sistemele de închidere neavând rame intermediare, oferind în acest mod un plus de eleganță și confort. Foile din sticlă sunt de 8/10 sau 12 mm, securizată, iar sistemul de închidere poate fi culisant, pivotant sau retractabil, fiecare foaie mișcându-se individual. 


Sistemul de închidere cu rulouri din plastic transparent este o altă soluție care oferă printre principalele avantaje și faptul că, pe timpul verii, acesta se poate strânge în interiorul casetei ruloului pentru a crea un spațiu complet deschis. Tent Modern oferă mai multe variante de închidere cu plastic transparent, așa că, indiferent dacă alegeți un sistem de închidere cu plastic transparent casetat, pe tambur sau pe bride, spațiul pe care îl veți modifica va primi un nou aspect, dar și o funcționalitate crescută. 


Una dintre principalele provocări ale anotimpului cald o reprezintă găsirea unui loc umbrit, iar dacă aveți în spatele casei sau în balcon un spațiu pe care v-ar plăcea să vă petreceți timpul la umbră, o soluție o poate reprezenta un sistem de copertine retractabile, deosebit de practice, care să vă ofere protecție atât împotriva soarelui, cât și a intemperiilor ușoare, transformând spațiul dumneavoastră într-unul și mai primitor. 


Comentează știrea

Comision
15 iunie 2015
ziaristi,ziaristi...

...mama ei de publicitate mascata!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5397 secunde