Bacalaureat 2015. Absolvenții de-a XII-a dau proba cu "enter"

210
1
Bacalaureat 2015.  Absolvenții  de-a XII-a  dau proba  cu

Articole de la același autor

Începând de astăzi, 4.228 de absolvenți vor susține proba de evaluare a competențelor digitale în laboratoarele de informatică din unitățile de învățământ liceal.

1.101 absolvenți au solicitat echivalarea rezultatelor obținute la examenele cu recunoaștere europeană (ECDL Start și Complet), iar 1.163 de candidați au solicitat recunoașterea probei de evaluare a competențelor digitale, întrucât au promovat-o în sesiunile anterioare.

Proba se structurează pe două aspecte, fiind concomitent atât probă scrisă, cât și practică, și se desfășoară pe parcursul a 90 de minute, în intervalul 13-14.30.

Evaluarea competențelor digitale se face conform baremului transmis de Centrul Național de Evaluare și Examinare, pe baza răspunsurilor furnizate de fiecare candidat pe foaia de examen, cât și a produselor software obținute de acesta, conform cerințelor din subiecte. Rezultatele obținute la probele de evaluare a competențelor digitale nu se contestă și se exprimă prin niveluri de competență: începător, mediu, avansat și experimentat, iar rezultatele vor fi afișate la sfârșitul probei. 

Comentează știrea

Dana
15 iunie 2015
Dovada video

Dovada video! Toate dubiile s-au spulberat acum! Oamenii au vizionat acest film si s-au convins că totul este de maxima seriozitate! Va asteptam in echipa noastra, daca vreti sa castigati bani cu adevarat! Acum este momentul sa porniti pe un nou drum! Fenomenul este deja tot mai raspandit! Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5407 secunde