Un nou produs pe piața materialelor de construcții

310
Producătorii de materiale de construcții sfidează criza economică. Ieri, compania "Lafarge Arcom Ghips" a anunțat că lansează, în această lună, un nou produs destinat îmbinării și finisării plăcilor de gips-carton: NIDA Profesional.
Acesta este creația unei echipe mixte, formate din specialiștii Lafarge Arcom Ghips, din România, și experții Lafarge ai Centrului Tehnic de Dezvoltare, de la Avignon – Franța. La baza ei stă un amplu studiu, realizat în perioada 2007 – 2008, pentru identificarea nevoilor instalatorilor de sisteme de gips-carton din România.
Produsul este fabricat pe bază de ipsos, în combinație cu aditivi speciali, care, prin amestecare cu apa, formează o pastă omogenă, cu priză întârziată și o foarte bună plasticitate, folosită la îmbinarea și finisarea plăcilor de gips-carton. El se distribuie ambalat în saci de 5 Kg și 25 Kg.
Realizarea și lansarea noului produs a costat peste 3 milioane de lei. Se estimează că el va asigura vânzări de peste 40 milioane lei în următorii 3 ani. Produsul va fi comercializat în România, Serbia, Ucraina, Bulgaria și Grecia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0908 secunde