Un sistem de vânzare online pentru autoturismele Dacia, testat în premieră în Italia

711
Un sistem de vânzare online pentru autoturismele Dacia, testat în premieră în Italia - 2008daciasanderofront-1315903389.jpg
Constructorul de automobile Dacia, filială a companiei franceze Renault, va testa în Italia vânzarea de mașini pe internet începând de joi, o premieră ce ar putea fi extinsă ulterior și în alte țări europene, a anunțat astăzi un purtător de cuvânt al France Presse.
Până acum, clienții puteau găsi informații pe site-ul constructorului și își puteau configura vehiculul, însă nu-l puteau cumpăra direct de pe internet.
În prezent, "cu circa cincisprezece click-uri de mouse, ei vor putea finaliza tranzacția", a explicat Steve Norman, director de marketing în cadrul Renault.
Clientul va trebui să transfere un acont de 500 de euro, să ofere datele necesare pentru înregistrarea mașinii, să își aleagă dealerul de unde va veni să își ridice autovehiculul și să plătească restul sumei.
Într-o primă etapă, doar două modele vor fi disponibile pe site-ul de internet italian al constructorului cu costuri reduse, o serie limitată a Daciei Sandero pe benzină și o altă serie limitată pe motorină. Grupul automobilistic va testa acest sistem vreme de șase până la douăsprezece luni, înainte de a-l extinde eventual și în alte țări, relatează Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2764 secunde