Unde și când poți urma un curs de manager de proiect

93

Articole de la același autor

La sfârșitul acestei luni, Academia IMM din cadrul Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța (PIMM) organizează un nou curs de specializare acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Este vorba despre un curs de manager de proiect, programat să se desfășoare în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie.

"Succesul și competitivitatea organizațiilor depind, în mare măsură, de performanța profesională a angajaților, iar modalitățile de îmbunătățire a acesteia trebuie să devină o preocupare stringentă și totodată permanentă, în condițiile pieței concurențiale", spun reprezentanții PIMM Constanța.

Potrivit acestora, cursul are ca obiectiv formarea abilităților prin parcurgerea sistematică a etapelor de stabilire a scopului, planificare, implementare și gestionare a resurselor de timp, umane și financiare. Se pot înscrie absolvenții de studii superioare din orice domeniu, care sunt implicați în derularea unor proiecte sau care și-au propus să gestioneze proiecte finanțate din fonduri europene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4273 secunde