Vacanţe la preţ redus. Febra cumpărăturilor a cuprins şi agenţiile de voiaj

198
Vacanţe la preţ redus. Febra cumpărăturilor a cuprins şi agenţiile de voiaj - fondvacante-1636658136.jpg

Articole de la același autor

Spune o vorbă din bătrâni „sa baţi fierul cât e cald”, sau „să nu laşi pe mâine ce poţi face astăzi”. Asta înseamnă că acum este momentul să cumpăraţi un pachet de vacanţă, dacă vreţi să plecaţi la vară aproape gratis. Mai toate agenţiile de voiaj se întrec în oferte care mai de care mai atractive şi este timpul să profitaţi de reducerile mari de Black Friday. Acum este cea mai bună perioadă din an când eşti la un pas distanţă să pleci în mult visata vacanţă aproape pe gratis.

Din 8 noiembrie, până pe 15 noiembrie, pachetele turistice s-au redus semnificativ. Fie că alegeţi să mergeţi la mare, sau la munte, în Deltă sau în extern, pentru a intra în posesia biletelor trebuie să ştiţi că vacanţa se achită integral pentru a beneficia de reducere. În mod tradiţional românii au între 2 şi 4 vacanţe pe an, iar hotelierii şi tour-operatorii au două perioade de reduceri, în octombrie/noiembrie şi în ianuarie. Recent s-a adăugat perioadelor cu preţuri mici şi Black Friday, iar turiştii ar putea prinde oferte cu reduceri generoase.

„Cele mai mari reduceri se duc până la 80%. Sunt două hoteluri de două şi trei stele de pe litoral care oferă reduceri între 70% şi 80%. Majoritatea hotelierilor aplică o reducere de Black Friday de 40-50% raportate la tarifele standard şi mai sunt unele care aplică o reducere de 20%. Este o gură de oxigen această perioadă pentru că septembrie şi octombrie nu au fost strălucite la rezervările pentru 2022. Cred că sunt două motive mari: unul legat de situaţia pandemică şi al doilea de situaţia politico-socio-economico din România. Există o oarecare incertitudine şi oamenii sunt mai rezervaţi. Dar de la sfârşitul lui octombrie şi începutul lui noiembrie rezervările sunt în forţă. Sunt mai mari, ca să zic aşa, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, într-o recuperare a rezervărilor care nu s-au făcut în septembrie şi octombrie”, ne-a declarat Aurelian Marin, manager general al unei agenţii de turism din Constanţa.

Cine mai are vouchere poate să-şi cumpere vacanţe la preţ redus

Black Friday este şi o bună metodă de a economisi bani şi timp, totul e să-ţi doreşti să călătoreşti şi să te hotărăşti unde vrei să mergi în vacanţă. Unii tour-operatori oferă în această perioadă şi pachete flexibile, nu numai reduceri de preţ. Adică dacă nu te-ai hotărât când pleci şi unde pleci poţi achiziţiona vacanţa şi revii asupra rezervării, ca să nu fii îngrijorat dacă intervine imprevizibilul şi nu ştii ce să faci, pierzi sau nu banii şi vacanţa planificată. Multe agenţii turistice au anunţat că de Black Friday pachetele de vacanţă por fi cumpărate şi cu vauchere de vacanţă care sunt încă valabile. „Operatorii din turism au găsit oportună această idee şi atunci hotelieri sau agenţii de turism găsesc diverse metode prin care să vină cu preţuri mici împreună cu companiile aeriene pentru destinaţiile externe şi să facă pachete pentru sărbătorile de iarnă, sau pentru weekend-urile care urmează. Fiecare furnizor de servicii a venit cu un pachet atractiv, spre exemplu companiile aeriene pe lângă un bilet cumpărat au oferit unul gratuit. Destinaţiile exotice sunt foarte ieftine în acestă perioadă, comparativ cu achiziţia unui pachet pentru sărbătorile de iarnă, totul e să fie cumpărat din timp”, a spus Cristian Bărhălescu, reprezentantul unei firme de turism. Aşadar, nu pierdeţi cea mai bună ocazie dacă vreţi o vacanţă la preţ redus, oferta este bogată, numai timpul limitat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2163 secunde