Vameșii români și moldoveni declară război contrabandei cu țigări

129
1
Începând cu data de 22 iulie 2014, Direcția Generală a Vămilor din România și Serviciul Vamal al Republicii Moldova intensifică acțiunile de control vamal. Se urmărește creșterea gradului de conformare a persoanelor fizice și juridice față de reglementările vamale și fiscale. Este vizat, în special, comerțul cu produse din tutun.

Acțiunile fac obiectul unui plan comun privind prevenirea și combaterea contrabandei cu țigarete, în contextul implementării cadrului strategic de cooperare vamală între Uniunea Europeană și Republica Moldova.

Activitățile se vor derula la nivelul birourilor vamale de la frontiera comună dintre România și Republica Moldova, pe baza utilizării unor tehnici moderne de management al riscurilor, incluzând utilizarea intensivă a mijloacelor de control nedistructiv, a echipelor canine specializate pentru detecția țigaretelor și a echipelor mobile pentru controlul în trafic, care vor acționa pe principalele rute de transport internațional.

S-au stabilit centre naționale de coordonare și schimb de informații operative între cele două autorități vamale care vor coopera cu autoritățile naționale cu atribuții de aplicare a legii, beneficiind de suportul Direcției Generale Antifraudă Fiscală - ANAF, al Inspectoratului General al Politiei de Frontieră Romane respectiv al Politiei de Frontieră a Republicii Moldova. 

Comentează știrea

Cheapest Replica Hermes Handbags
30 octombrie 2014
Cheapest Replica Hermes Handbags

Vameșii români și moldoveni declară război contrabandei cu țigări | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Bags Replica Online http://www.dus.com.tw/images/hermes-wallet/hermes-bags-replica-online-5564.asp Cheapest Replica Hermes Handbags http://activeplant.co.uk/images/hermes-online/best-hermes-kelly-replica-reviews-7382.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8346 secunde