Vânzări record în primul trimestru, pentru Chevrolet

514
Vânzări record în primul trimestru,  pentru Chevrolet - lacettichevrolet-1335282431.jpg
Chevrolet a vândut 1,18 milioane de autovehicule în întreaga lume în primele trei luni ale anului 2012, ceea ce reprezintă o creștere cu 6,5% față de primul trimestru al anului 2011. Este, așadar, cel de-al șaselea trimestru consecutiv în care marca Chevrolet a avut vânzări record.

"Cea mai puternică gamă de autoturisme, camioane și modele crossover din istoria Chevrolet a înregistrat vânzări record în 2011 și rezultate la fel de impresionante în primul trimestru al anului 2012. Pentru a menține ritmul, GM pregătește încă 20 de lansări de autovehicule în 2012, iar printre cele mai importante se numără și modele Chevrolet, inclusiv modelul Sail în Asia, modelul Colorado în America de Sud și Spark în America de Nord", a precizat președintele și directorul executiv al Ge-neral Motors, Dan Akerson.

Chevrolet Cruze a avut cel mai mare succes, înregistrând vânzări globale de peste 180.000 de unități în primul trimestru, o creștere cu aproximativ 20% față de 2011. De asemenea, vânzările înregistrate de autovehiculul compact Aveo/Sonic și modelul sedan de dimensiuni medii Malibu, ambele lansate recent, continuă să crească pe măsură ce crește numărul de unități disponibile la dealeri.

Chevrolet Europe a vândut 55.100 autovehicule în Europa Centrală și de Vest, o creștere de 7,8% într-o industrie care scăzuse cu 8,7% față de anul trecut. Mai mult, a înregistrat cea mai bună cotă de piață pe primul trimestru din istoria sa, 1,36%, față de 1,15% în primul trimestru al anului 2011. Pe lângă vânzările obținute în Europa, Chevrolet a vândut 2.800 de autovehicule în Israel în primele trei luni ale anului 2012.

Printre lansările importante se numără modelul Trailblazer, un SUV de dimensiuni medii pentru Thailanda și versiunea station wagon a modelului Cruze pentru Europa.

Chevrolet, o marcă americană cu tradiție, înregistrează astăzi peste 60% din vânzările sale în afara pieței din Statele Unite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.929 secunde