Veste bună! Ministerul de Finanțe lucrează la reducerea declarațiilor fiscale

153
Veste bună! Ministerul de Finanțe lucrează la reducerea declarațiilor fiscale - vestebunaministeruldefinantelucr-1517562999.jpg

Articole de la același autor

În contextul prorogării termenului de depunere a Declarației 600, la nivelul Ministerului Finanțelor Publice este în curs de elaborare un proiect de act normativ care să stabilească un mecanism mai simplu de declarare și plată a CAS și CASS datorate de persoanele fizice. Se are în vedere reducerea numărului de declarații depuse de persoanele fizice, prin unificarea unor formulare, ca un pas important în îndeplinirea obiectivelor prevăzute în programul de guvernare privind reducerea numărului de formulare solicitate de ANAF si depunerea unui formular pe an pentru cei care au venituri din activități independente. 


Proiectul de act normativ va face obiectul dezbaterii publice și consultării cu categoriile de persoane fizice care au obligația plății CAS și CASS. 


Termenul preconizat pentru finalizarea noului mecanism este 1 martie 2018, astfel încât să se asigure timpul necesar pentru informarea persoanelor fizice cu privire la obligațiile declarative și de plată a contribuțiilor sociale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Economie : Ați depus declarația fiscală 205?
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Ați depus declarația fiscală 600?
Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Economie : Ultimul termen pentru declarația 070
Pagina a fost generata in 1.6543 secunde