Veste bună pentru constănțenii cu credite în lei

364
1
Veste bună  pentru constănțenii  cu credite în lei - banca-1381793901.jpg

Articole de la același autor

Analiștii estimează că dobânzile interbancare la lei se vor reduce în continuare, ceea ce va duce la ieftinirea și mai mult a creditelor în lei, veste cum nu se poate mai bună pentru constănțenii care au luat bani cu împrumut de la bancă.

"Rata inflației ar putea atinge un minim record de 1-1,5% la începutul anului 2014, iar dobânda ROBOR la 3 luni s-ar putea stabiliza în jurul nivelului de 3% în 2014", spun analiștii BCR.

Potrivit acestora, reducerile succesive ale dobânzii de politică monetară a BNR ar putea fi urmate de diminuarea rezervelor minime obligatorii la lei, o măsură care va elibera câteva miliarde de lei în piață și va avea un efect puternic de ieftinire a creditelor în moneda națională, spun analiștii BCR.

După 2014 am putea asista la variații ale leului în inter-valul 4,3-4,7.

"Nerezidenții au ajuns să dețină un sfert din obligațiunile guvernamentale în lei și ieșirea lor de pe piață, chiar și parțială, poate produce o depreciere a leului în raport cu euro. După 2014 am putea asista la variații ale leului în intervalul 4,3-4,7, șocurile de pe piețele financiare fiind resimțite mai mult pe piața valutară și mai puțin pe piața monetară", mai explică analiștii. 

Comentează știrea

FONDURI UE
15 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4462 secunde