Veste bună pentru fermierii care au nevoie de finanțare

217
Veste bună pentru fermierii care au nevoie de finanțare - vestebunafermieri-1491742237.jpg

Articole de la același autor

EximBank și Agricover Credit, prima institutie financiară non-bancară specializată exclusiv pe finanțarea agriculturii, au agreat prelungirea pentru o perioadă de încă 24 de luni a acordului de împrumut în valoare de 100 de milioane de lei încheiat în 2015 pentru asigurarea resurselor necesare dezvoltării de noi produse și servicii financiare inovatoare destinate fermierilor.


"Agricultura reprezintă unul dintre domeniile economice prioritare în acest moment și EximBank poate juca un rol important în susținerea proiectelor ce contribuie la creșterea competitivității în domeniu. Modernizarea acestui sector poate genera profituri, locuri de muncă și creștere economică, iar, prin continuarea parteneriatului cu Agricover, putem susține mai departe consolidarea agribusiness-ului românesc. Credem că împreună cu echipa Agricover Credit IFN, care deține expertiza în relația cu fermierii, putem asigura agricultorilor – inclusiv micilor fermieri - resursele financiare pentru dezvoltarea mai multor afaceri de succes în agricultura românească", a declarat Traian Halalai, președintele executiv al EximBank. 


EximBank și Agricover Credit au încheiat primul acord de finanțare în 2013, banca acordând societății un împrumut în valoare de 70 de milioane de lei (peste 15,5 milioane de euro). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 0.5658 secunde