Vrei să vezi cum arată stațiunea Mamaia? Fă un tur virtual

602
Vrei să vezi cum arată stațiunea Mamaia? Fă un tur virtual - turvirtual2-1342205642.jpg
Website-ul stațiunii Mamaia, mamaia360.ro, afișează, începând de ieri, noul tur virtual al stațiunii, ce conține 27.154 de imagini IPIX capturate chiar în acest sezon estival, în lunile iunie și iulie.
Turiștii care au ajuns pe litoral și vor să vadă cum arată diverse zone din stațiune, ori cei care intenționează să vină aici, se pot plimba pe alei sau pe plajă în mod virtual, pot intra în hoteluri, în camere, în restaurante, la terase, pentru a-și alege locurile în care vor merge în următoarea lor vacanță lor la mare.
Aceste tururi virtuale sunt însă un cuțit cu două tăișuri, având în vedere că dispare practic cosmetizarea pe care turiștii o regăsesc în toate broșurile. Dar până la urmă, aceasta este imagine stațiunii Mamaia, așadar trebuie luată ca atare.
"Website-ul îl ajută pe turist să vadă pe ce dă banii, înainte de a-i scoate din buzunar", a precizat Gabriel Turicianu, Managing Director la IPIX Romania.
Website-ul a fost lansat în anul 2010 de către IPIX România, în parteneriat cu Asociația Patronală Mamaia, fiind o investiție de 450.000 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4824 secunde