Vreţi vacanţe ieftine? Puteţi face rezervări chiar şi pentru cinci stele!

296

Articole de la același autor

Dacă vreţi să plecaţi la vară, în vacanţă, e bine să vă grăbiţi. Mai aveţi câteva zile la dispoziţie, până când puteţi să achiziţionaţi pachete de turism şi la jumătate de preţ. Agenţiile se întrec în oferte care mai de care mai atractive pentru Early Booking 2021.

Cele mai bune oferte le puteţi găsi până la data de 31 ianuarie 2021. Pentru o excursie de vis, un city break, un sejur într-o destinaţie exotică puteţi plăti un preţ promoţional, la care se adaugă discounturi şi de 35%. Ca să beneficiaţi de toate reducerile din ofertele early booking trebuie să plătiţi, la rezervare un avans de 20% din valoarea serviciilor, 40% din valoarea pachetului se va achita până la expirarea ofertei, urmând ca restul de 40% din valoarea totală să se achite cu 21 de zile înainte de data plecării. Astfel, puteţi prinde chilipiruri şi cu 50% reducere, pentru 7 nopţi de cazare, transport cu avion, all inclusiv pentru o destinaţie cum ar fi Tunisia. Cu 271 de euro de persoană puteţi sta la un hotel de patru stele, într-un decor de poveste. Dacă vreţi o vacanţă de vis puteţi alege insula Santorini pentru doar 448 euro de persoană, în perioada de vârf a sezonului estival. Tot cu pachetele early booking puteţi rezerva o săptămână la bulgari, la Nisipurile de Aur, cu 91 de euro de persoană. De fapt, plăteşti 6 nopţi şi stai 7. Sejurul este valabil pentru perioada 06.05 – 30.09.2021.

Early Booking, cel mai bun concept de turism

Şi pentru vacanţele de la malul Mării Negre reducerile sunt importante, hotelierii vin cu discount-uri şi de 49%. „În acest moment există cereri pentru litoralul românesc, dar într-un procent destul de mic faţă de anul anterior, pentru că virusul a schimbat puţin obiceiurile de cumpărare, dar sunt persoane precaute care cumpără cu early booking şi îşi rezervă pentru vară hotelul pe care şi-l doresc sau apartamentul”, a spus pentru cotidianul „Cuget Liber”, Cristian Bărhălescu, vicepreşedinte ANAT Regiunea Sud-EST.

Agenţiile de turism sunt forţa de vânzare a litoralului românesc, este de părere vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), care a mai adăugat că, de fapt, conceptul de „Early Booking” a fost introdus de ANAT, care a promovat de câţiva ani acest concept şi care s-a dovedit a fi unul de succes şi benefic pentru hotelieri. „O dată pentru că-şi capacitau 10-20% sau îşi rezervau tot hotelul în perioada de reduceri, astfel că, încasând banii în avans, reuşeau să-şi facă renovări şi să-şi plătească datoriile şi aveau o viziune asupra afacerii foarte sănătoasă. Iar cei care vedeau că nu se vinde bine în early booking mai umblau puţin la preţ pentru a putea vinde mai bine”, a declarat vicepreşedintele ANAT Regiunea Sud-Est.

Aşadar pentru cei cu buget limitat ofertele early booking sunt mană cerească şi deloc de neglijat. Acum sunt de cumpărat cele mai ieftine şi ofertante vacanţe. „Cu un buget prestabilit poţi să cumperi în perioada asta, mai multe stele, mai multe zile, masă în plus sau servicii de all inclusive, ori pensiune completă suplimentară”, a subliniat Bărhălescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6345 secunde