Week-end-ul promoțiilor la Tonis Trade! Sisteme de gaming, în premieră în România

912

Articole de la același autor

În week-end-ul ce tocmai a trecut, cu ocazia inaugurării noului magazin Tonis Trade din Complexul Comercial Tom, constănțenii au fost răsfățați cu reduceri de până la 50%, promoții la sute de produse, cadouri la cumpărături, dar și multe alte surprize. Clienții Tonis Trade și-au putut achiziționa un telefon marca Samsung S7 la un preț promoțional de 2.299 lei. De prețuri incredibil de mici au beneficiat și cei care și-au achiziționat un televizor marca Samsung cu doar 549 de lei sau aer condiționat LDK cu preț de 999 lei.

Pasionații de jocuri nu au fost trecuți cu vederea, Tonis Trade pregătindu-le acestora mai multe surprize și prețuri avantajoase, în condițiile în care magazinul este partener oficial al Acer. În pre-mieră în România, Tonis pune la dispoziție laptop-uri, ultrabook-uri, tablete și sisteme de gaming de la Asus și Acer. Mai mult decât atât, clienții care achiziționează sisteme de gaming Predator, în momentul în care cumpără unitatea, primesc tot sistemul gratuit, adică monitorul, tastatura și mouse-ul de gaming.

Printre cele mai căutate produse ale clienților au fost gama de aragaze colorate LDK pentru bucătării pline de viață. În lunile ce urmează, cei de la LDK promit să aducă și gama de incorporabile colorate, în exclusivitatea pe țară, tot aici, în Constanța.

Tonis Trade anunță că își va răsfăța clienții și în continuare cu reduceri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1528 secunde