Tonis Trade și-a desemnat câștigătorii tombolei

813

Articole de la același autor

Tonis Trade Constanța și-a desemnat câștigătorii tombolei "Câștigă cu Tonis un Logan și multe alte electrocasnice" prin tragere la sorți, la sfârșitul anului 2014, cu prilejul aniversării a 20 de ani de prezență pe piața constănțeană.


Ca o tradiție a organizării acestei tom-bole pentru mai bine de 12 ani consecutiv, "Tombola Logan" marchează un moment deosebit atât pentru Tonis, cât și pentru clienții săi. 


În prezent, Tonis deține o rețea de vânzare de cinci spații comerciale, situate în municipiul Constanța și o rețea de distribuție la nivel național. Deschizător de drumuri în comerțul cu produse de folosință îndelungată, Tonis Trade este una din primele companii din România care a inițiat, după 1989, sistemul de vânzare în rate, oferind credit de consum finanțat din resurse proprii. 


Pentru că la Tonis clientul este întotdeauna în centrul atenției, compania încearcă să ofere servicii care să răspundă unor nevoi reale. Astfel, în magazinele Tonis Trade, la achiziționarea unor produse de mari dimensiuni se acordă serviciu de transport gratuit, în tot județul Constanța și service propriu pentru produsele electro-casnice comercializate. La tombola Tonis au fost înscriși clienții care au achiziționat produse electrocasnice în valoare de minim 500 lei, cu plata cash sau în rate în perioada 10.05.2014-30.12.2014. 


Premiile oferite in cadrul tombolei au constat în produse electrocasnice (44 de premii) și marele premiu - un autoturism Dacia Logan, câștigat de o constănțeancă. Câștigătorii premiilor vor fi anunțați telefonic pe numărul de telefon trecut în talonul de participare la tombolă și vor fi invitați la sediul Tonis Trade de pe bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 135, Constanța, pentru a-și ridica premiile. 


Pentru anul 2015, Tonis Trade și-a propus să continue campaniile promoționale derulate în prezent și să vină cu noi idei de fidelizare a clienților prin reduceri, bonusuri, premii și alte tipuri de bonificații. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Social : Tombolă pentru "Eroii reciclării"
Pagina a fost generata in 2.7994 secunde