A fost lansat

www.mamaia360.ro - primul proiect de promovare online a unei stațiuni turistice din România

492
IPIX România, în parteneriat cu Asociația Patronală Mamaia, a lansat, ieri, proiectul www.mamaia360.ro. Organizatorii susțin că este vorba de o premieră mondială în pro-movarea unei destinații turistice pe internet, cu ajutorul tehnologiei IPIX de vizualizare interactivă, la 360 de grade.
Proiectul reprezintă investiția exclusiv privată a companiei IPIX România, lider mondial în imagine la 360 de grade. Valoarea investiției este de 450.000 euro. Site-ul cuprinde 27.154 de imagini capturate din stațiunea Mamaia. În proiect sunt incluse 30 de hoteluri din stațiune.
Potrivit IPIX România, avantajele website-ului pentru utilizatori - potențiali turiști sunt următoarele: transparența ofertei stațiunii (turul virtual IPIX permite vizualizarea completă a condițiilor și serviciilor oferite de hoteluri, restaurante, cluburi, parcuri de distracții); posibilitatea rezervării online, direct în sistemul de rezervări al hotelurilor din Mamaia.
Tehnologia IPIX este un produs marca NASA. Ea a fost creată, inițial, pentru proiecte militare. IPIX a intrat apoi în domeniul civil, revoluționând modul în care vedem de la distanță, cu ajutorul internetului, hoteluri, destinații turisti-ce, proprietăți imobiliare ș.a. În fiecare zi, pe internet, sunt afișate peste 8,5 milioane imagini IPIX. IPIX România este reprezentanța IPIX Corporation la București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6417 secunde