100 de români sunt blocați pe aeroportul din Lisabona. TAP Portugal a anulat zborurile!

212
1
100 de români sunt blocați pe aeroportul din Lisabona. TAP Portugal a anulat zborurile! - 07tapportugala320tismeyer9864800-1504765710.jpg

Articole recomandate

Peste 100 de turiști români, între care și copii, sunt blocați pe aeroportul din Lisabona, asta după ce zborul companiei TAP Portugal către România a fost anulat. De asemenea, alte câteva zeci de persoane care ar fi urmat să plece joi dimineață de la București spre Lisabona au aflat în aeroport că zborul a fost anulat.


Cursa aeriană Lisabona-București aparținând companiei TAP Portugal urma să decoleze din capitala Portugaliei miercuri seară, în jurul orei 00.00, însă turiștilor li s-a spus că zborul va fi amânat. Ulterior, ei au aflat că zborul a fost anulat, neprimind explicații legate de motivele acestei situații.

O echipă consulară a Ambasadei României la Lisabona s-a deplasat la aeroport, în cursul nopții, pentru discuții cu reprezentanții companiei aeriene și cu cetățenii români, iar conform informațiilor obținute până la acest moment, o parte dintre cetățenii români urmează să plece cu alte curse aeriene alternative, spun reprezentanții MAE.

De asemenea, cursa aeriană TAP Portugal care trebuia să plece joi dimineață de la București către Lisabona a fost anulată. Cursa era programată să decoleze de pe Aeroportul "Henri Coandă" la ora 07.00, dar pasagerii au aflat în aeroport că zborul a fost anulat.

Același lucru s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni, atunci când peste 100 de turiști români au ajuns acasă după mai mult de două zile. Incidentul de atunci a dus la revocarea consulului României în Portugalia, acuzat de premierul Mihai Tudose că nu a gestionat bine situația.


Comentează știrea

Toma
7 septembrie 2017
Trebuie văzut dacă e discriminare.

Consulul va fi revocat?! Fraților ne-au luat de fraieri. Sa ne vorbim noi ușurel sa nu meargă niciun turist timp de 1 an, apoi mai vorbim...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.636 secunde