11 ani de închisoare pentru răpirea unui copil de doi ani

179
Bărbatul acuzat că în mai 2012 a răpit un copil de doi ani, l-a legat și l-a abandonat într-o grotă timp de mai multe ore, a fost condamnat la 11 ani de închisoare. 


Reamintim că Petre Gherghișan de 30 de ani, din orașul Ovidiu, a avut o relație cu sora copilului, în vârstă de 20 de ani, fata părăsindu-l însă. Ulterior, bărbatul a încercat să o convingă pe tânără să se întoarcă la el, amenințând-o că altfel îi va face rău familiei acesteia. Într-o zi, bărbatul s-a enervat și a decis să-l răpească pe fratele fetei, în vârstă de doi ani. Împreună cu zeci de polițiști și jandarmi, oamenii l-au căutat peste tot. A fost chemat și un elicopter pentru a survola zona, dar totul a fost în zadar. În tot acest timp, copilul stătea singur într-o grotă, la 35 de kilometri depărtare. Fostul iubit al surorii sale îl lăsase acolo pentru a se răzbuna că a fost părăsit. Din fericire, polițiștii constănțeni l-au găsit pe Gherghișan, ducându-l la secție, acesta recunoscând, într-un final, unde se află cel mic. Copilul în vârstă de doi ani fusese legat cu o sfoară la mâini, la picioare și la gât și părăsit în grota respectivă.

Petre Gherghișan a primit 11 ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, 11 ani de închisoare pentru tentativă la infracțiunea de omor calificat și nouă luni închisoare pentru tentativă la infracțiunea de evadare. În final, Tribunalul Constanța a decis ca bărbatul să execute 11 ani de închisoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Doi români au fost răpiți în India!
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Actual : Ofițer rus de elită, după gratii
Pagina a fost generata in 0.5005 secunde