11 deținuți de la Poarta Albă, învoiți de Revelion

555
Deținuții încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță de la Poarta Albă vor avea parte, de Revelion, de un regim special. Drept urmare, în zilele de 31 decembrie 2010 și 1 ianuarie 2011, vor fi organizate mese festive pentru persoanele private de libertate, cu produse tradiționale de sezon. De asemenea, în această perioadă, deținuții beneficiază și de dreptul la un pachet suplimentar din partea familiei.
Mai mult, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de la Poarta Albă, inspectorul Gabi Botezan, a precizat că, pentru a putea sărbători trecerea în noul an împreună cu familiile, 11 persoane private de libertate vor primi permisiunea de părăsire a penitenciarului pentru perioade de 24 de ore, trei zile și cinci zile. Deținuții care vor beneficia de această permisiune au fost atent selecționați de către conducerea instituției din rândul celor cu un comportament adecvat, care participă frecvent la activități lucrative și manifestări socio-culturale.
Și de Crăciun deținuții au beneficiat de mese festive, cu produse tradiționale, iar 29 dintre ei au primit permisiunea de a pleca acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familiile lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : A murit electrocutat
Pagina a fost generata in 1.7055 secunde