15 cetățeni români aflați în Sharm El Sheikh au fost repatriați

138
1
15 cetățeni români aflați în Sharm El Sheikh au fost repatriați - sharmelsheikh-1447064374.jpg

Articole recomandate

Potrivit Ministerului de Externe, 15 cetățeni români care se aflau în stațiunea egipteană Sharm El Sheikh în scop turistic au fost repatriați în România. Acțiunea a fost posibilă cu sprijinul unei companii de transport aerian, transmite gândul.info.

Pentru a le asigura protecția în procesul de repatriere, celula de criză activată de ministrul de Externe, prin Intermediul Ambasadei României la Cairo, a asistat turiștii români în cadrul procedurilor și formalităților specifice pentru repatriere.

În același timp, grupul de cetățeni români a păstrat legătura cu diplomații români, iar deplasarea acestora pe traseul Egipt-Amman-Istanbul-București a fost monitorizată.

Sâmbătă, MAE a repatriat 140 de cetățeni care se aflau în stațiunile Sharm El Sheikh și Hurghada din Egipt în scop turistic. Aceste măsuri au fost luate din cauza situației din zonă, dar și al măsurilor impuse de autoritățile egiptene în cele două aeroporturi.

Comentează știrea

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2489 secunde