2.000 de posturi scoase la concurs de MApN

2227
2.000 de locuri vor fi scoase la concurs de Ministerul Apărării Naționale, în perioada 1 octombrie-31 decembrie 2008, pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, atât băieți cât și fete, care doresc să se înroleze în Armată, pentru profesia de soldat și gradat voluntar.
Astfel, Ministerul Apărării Naționale va desfășura activitatea de recrutare a tinerilor candidați prin birourile de informare-recrutare județene, în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2008.
Pentru prima serie de pregătire din trimestrul I al anului 2009 sunt disponibile aproximativ 2.000 de locuri în diferite specialități din Forțele Terestre, Forțele Navale și din Forțele Aeriene, precum auto, geniu, comunicații și informatică, apărare NBC, rachete și artilerie, infanterie, tancuri, marină, radiolocație, parașutiști, logistică, aviație, poliție militară.
De asemenea, MApN anunță că în anul 2009 numărul locurilor disponibile va ajunge la aproxi-mativ 4.500 de posturi pentru soldații și gradații voluntari.
Pentru promovarea profesiei militare, Ministerul Apărării va apela și la o campanie publicitară, care va consta într-un spot radio și unul TV ce vor fi difuzate în perioada 1-31 octombrie pe principalele posturi de televiziune și radio.
Soldații și gradații voluntari, cu vârsta de până la 30 de ani, reprezintă principala sursă de formare a subofițerilor, având astfel posibilitatea optării pentru o carieră în cadrul Armatei, mai informează MApN.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8824 secunde