Amenințat cu arma în trafic de un spaniol rezident în România

611
Un cetățean spaniol, rezident în România, este cercetat penal pentru amenințare și port ilegal de armă, după ce a amenințat cu arma un șofer cu care se șicanase în trafic, pe un bulevard din municipiul Constanța. Potrivit anchetatorilor, luni seară, Daniel Narajo Solis Francisco, în vârstă de 56 de ani, cetățean spaniol cu reședința în Slobozia, se deplasa, la volanul unui autoturism Volvo, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
La intersecția cu varianta spre Ovidiu, bărbatul a avut un mic incident în trafic cu Cosmin Aurică, de 20 de ani, din comuna constănțeană Pantelimonu de Sus, care se afla la volanul unei alte mașini. Au urmat apoi șicanări în trafic între cei doi conducători auto, iar, la un moment dat, ei au oprit mașinile pentru o confruntare directă.
Supărat din cale afară, cetățeanul spaniol a scos un pistol cu gaze și l-a amenințat pe celălalt șofer, care a anunțat Poliția prin Serviciul 112.
Sosiți la fața locului, polițiștii au găsit pistolul cu gaze asupra lui Daniel Narajo Solis Francisco. Cetățeanul spaniol nu a putut prezenta acte de proveniență pentru arma găsită asupra sa. El este cercetat penal pentru amenințare și port ilegal de armă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0572 secunde