200 de jandarmi vor asigura paza la manastirea "Pestera Sf. Apostol Andrei"

173
Astazi si mâine, la manastirea "Pestera Sf. Apostol Andrei", din comuna Ion Corvin, va avea loc ceremonialul religios desfasurat cu ocazia sarbatoririi hramului bisericii. La aceasta actiune se estimeaza ca vor participa aproximativ 20.000 de credinciosi din judetul Constanta, dar si din judetele limitrofe, a unui sobor de preoti si diaconi, cât si oficialitati.

Pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, la aceasta manifestare vor participa aproximativ 200 de jandarmi din Gruparea Mobila "TOMIS", precizeaza, într-un comunicat de presa, capitanul Codrin Popoiu. Ei vor actiona, în principal, pentru protectia participantilor, asigurarea masurilor de ordine publica pe timpul desfasurarii ceremonialului religios, prevenirea si combaterea oricaror fapte care aduc atingere normelor de convietuire sociala.

Capitanul Codrin Popoiu spune ca dispozitivele de ordine vor fi formate din echipe de patrulare pedestra si auto, precum si echipe de interventie mobile.

Zona în care se va desfasura ceremonialul religios va fi delimitata cu garduri metalice, iar în zonele de acces se va efectua control preventiv corporal si al bagajelor.

Jandarmii recomanda cetatenilor sa se supuna controlului corporal si al bagajelor, sa acorde sprijin echipelor de ordine aflate în dispozitivul de ordine si siguranta publica, sa aiba un comportament decent, în conformitate cu normele de convietuire sociala si sa respecte regulile impuse de organizatori si Jandarmerie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1564 secunde