25 de cetățeni străini, descoperiți ascunși într-un automarfar la P.T.F. Nădlac II

109
25 de cetățeni străini, descoperiți ascunși într-un automarfar la P.T.F. Nădlac II - lala-1562916208.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit ascunși în interiorul unui automarfar douăzeci și cinci de cetățeni străini, care încercau să iasă ilegal din țară.


În data de 12.07.2019, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul turc E.M., în vârstă de 50 de ani, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorca. Conform documentelor de însoțire, șoferul transporta role de aluminiu, cu destinația Germania.


În urma analizei de risc specifice, polițiștii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, in urma căruia, în interiorul semiremorcii, au fost descoperite ascunse douăzeci și cinci de persoane.


Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni irakieni, sirieni și iranieni, grupul fiind format din doisprezece bărbați, cinci femei și opt minori. În cadrul cercetărilor, lucrătorii noștri au stabilit că adulții au vârste cuprinse între 18 și 45 de ani, iar minorii între 1 și 17 ani, cei în cauză intenționând să ajungă în Germania.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru șoferul turc și de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetățenii străini, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0278 secunde