77 de migranţi au fost descoperiţi ascunşi în camioane, la frontiera cu Ungaria

167
77 de migranţi au fost descoperiţi ascunşi în camioane, la frontiera cu Ungaria - 167851739326471s2-1678784267.jpg
Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au prins 77 de persoane din Bangladesh, Pakistan, India, Siria şi Etiopia care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în trei camioane conduse de doi români şi un turc, şoferii fiind cercetaţi pentru trafic de migranţi.

Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleţi, cabluri şi profile PVC, pentru diverse firme din state din vestul Europei.

"În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al celor trei mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, în total, 77 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Pakistan, India, Siria şi Etiopia, ce intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei", a transmis, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Cei trei şoferi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, în timp ce persoanele ascunse în camioane sunt cercetate pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6181 secunde