85 de ani de învățământ de artilerie și rachete antiaeriene, celebrați la Capu Midia

23444
85 de ani de învățământ de artilerie și rachete antiaeriene, celebrați la Capu Midia - x-scoala-capu-midia-aniversare1-1680772029.jpg

Articole de la același autor

Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” a împlinit 85 de ani de existență. Aniversarea a fost celebrată printr-o ceremonie la care au fost prezenți directorul Statului Major al Apărării, generalul locotenent Corneliu Postu, ofițeri superiori din cadrul tuturor categoriilor de forțe ale Armatei României, Ministerului Afacerilor Interne, militari francezi din cadrul Detașamentului MAMBA, cadre militare active, în rezervă și în retragere, doi dintre nepoții generalului de brigadă Ion Bungescu și personal civil.

Activitatea a cuprins oficierea serviciului religios, citirea ordinului de aniversare a 85 de ani de la înființarea școlii, decorarea Drapelului de Luptă cu Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării, respectiv cu Emblema de Onoare a Comandamentului Forțelor Întrunite.

Din partea unității, colonelul Viorel-Eugen Bitan, a înmânat placheta aniversară a Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană directorului S.M.Ap., generalul-locotenent Corneliu Postu și șefului de stat major al Comandamentului Forțelor Întrunite, contra-amiral de flotilă, ing. Marinică Mustățea. De asemenea, comandantul școlii a primit Emblema de Onoare a Comandamentului Forțelor Întrunite

În cadrul ceremoniei, maiorul Alexandru Untea, maistrul militar principal Răzvan Grecica, caporalul clasa a II-a Iulian Ungureanu și doamna Cecilia Nechifor au fost distinși de către reprezentantul S.M.F.A, colonelul Bogdan Istrate, cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene pentru rezultate meritorii în activitate. La final, a fost dezvelită placa comemorativă dedicată generalului de brigadă Ion Bungescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 06 Aprilie 2023
Stire din Eveniment : Rareș Bogdan, audiat la DNA!
Pagina a fost generata in 1.9068 secunde