Achiziția REFUGIILOR pentru stațiile de autobuz din Constanța, ANCHETATĂ DE DNA ȘI IPJ

1752
1
Achiziția REFUGIILOR pentru stațiile de autobuz din Constanța, ANCHETATĂ DE DNA ȘI IPJ - x-ipj-refugii-autobuz-1680772867.jpeg

Articole de la același autor

Contractul de achiziție al refugiilor pentru stațiilor de autobuz încheiat de Primăria Constanța este atât în atenția Direcției Naționale Anticorupție, cât și a Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Constanța. Potrivit surselor noastre, ancheta este în prezent în faza de urmărire penală, fiind în atenția polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Procedura pentru licitația publică pentru achiziționarea și montarea a 125 de refugii pentru stațiile de autobuz a fost demarată la finalul lui 2021. Au fost depuse mai multe oferte, iar într-un final contractul a fost atribuit firmei Belmar Prod SRL. De menționat că, în cadrul procedurii, au fost depuse mai multe contestații.

Potrivit informațiilor făcute publice de autoritatea publică locală, contractul de achiziție a fost încheiat pentru 8.885.750 lei, fără TVA, astfel că un refugiu – cu achiziție, montare și TVA, ar ajunge la un cost de aproximativ 84.000 de lei.

În luna februarie 2023, DNA a solicitat primăriei documentele privind contractul de achiziție. 

Comentează știrea

Ips Constanteanu
6 aprilie 2023
Super articol

Bravo Flori ! Ai uitat ce ai vrut sa spui.De matematica,nu e cazul sa amintim..Intreaba si tu pe cineva care cunoaste cifrele cand vrei sa scrii. Super articol !Vai steaua ta ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4984 secunde