Ce locuri de muncă sunt disponibile în Spaţiul Economic European

792
Ce locuri de muncă sunt disponibile în Spaţiul Economic European - secretulbonetelorbucatarilorsaaf-1680772944.jpg

Articole de la același autor

230 de locuri de muncă vacante au fost puse la dispoziție de către angajatorii Spațiul Economic European, prin intermediul rețelei EURES România, în perioada următoare.

În Norvegia sunt disponibile 120 de locuri de muncă, pentru bucătari, manageri de department, manageri de bucătărie, șoferi de cisternă, brutari, patiseri, muncitori în producții de crabi și muncitori în producție. De asemenea, Austria a scos la concurs 52 locuri de muncă pentru instalatori sanitari/aer condiționat, muncitori calificați în domeniul mecanicii, operatori de mașină, recepționeri, ajutoare de bucătar etc. În Finlanda, persoanele interesate să lucreze au la dispoziție 37 locuri de muncă pentru: muncitori în construcţii, lucrători în oţel pe şantiere de construcţii, muncitori în producția de cârnați și muncitori necalificați – culegători de căpșuni. Germania, în schimb, dispune de 15 locuri de muncă pentru asistenți medicali generaliști sau asistenți medicali de radiologie, asistenți medicali, farmaciști, lucrători în bucătărie etc. Nu în ultimul rând, în Olanda, cei interesați pot aplica pentru 6 locuri de muncă de operatori cnc și personal curățenie.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES. Acestea se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9563 secunde