A ajuns din nou după gratii pentru că a tâlhărit un minor de un telefon mobil

366

Articole de la același autor

Un tânăr de 20 de ani este cercetat în stare de reținere pentru că a tâlhărit un adolescent de 16 ani.
Potrivit subinspectorului Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, totul s-a întâmplat miercuri seară, pe la ora 18,30. Atunci, minorul Mădălin Constantin A., din Medgidia, se afla în fața complexului Balada, din localitate, și, într-un moment de neatenție, s-a pomenit fără telefonul mobil marca Nokia. Un tânăr i l-a smuls din mână și a luat-o la sănătoasa.
În scurt timp, el a depus o plângere la Poliție, iar oamenii legii din Medgidia au demarat imediat o anchetă. În doar câteva ore, ei au identificat un suspect. El se numește Alexandru Bodron, are 20 de ani, este din Medgidia, și, surpriză, proaspăt eliberat din penitenciar.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, în seara producerii tâlhăriei, pe la ora 21, Bodron a fost văzut în fața barului Flamingo, din localitate, în timp ce intenționa să vândă un telefon mobil, care avea aceleași caracteristici cu cel furat de la minor.
Pentru a verifica informațiile obținute, polițiștii au solicitat Parchetului Medgidia o autorizație de percheziție la domiciliul suspectului, ocazie cu care a fost descoperit mobilul sustras.
Așa se face că celularul, în valoare de 1.200 lei, a fost recuperat și predat părții vătămate.
Din toată această poveste a avut de pierdut (inclusiv libertatea) suspectul Alexandru Bodron, care a ajuns în arestul IPJ Constanța, pe bază de ordonanță de reținere, urmând ca el să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1692 secunde