Culmea traficului de droguri!

A dat un BMW seria 5 pe 300 de grame de droguri

902

Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, a unui tânăr de 34 de ani, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.
Este vorba de Alexandru Iordache Crăciun, zis "Cămilă", care, la data de 26 noiembrie, a vândut unui investigator sub acoperire 0.9 grame de amfetamină. Anchetatorii l-au pus sub "supraveghere", iar după ce a fost interceptat telefonic câteva zile, la data de 2 decembrie, în urma unei percheziții la domiciliul său din Mangalia, au fost găsite alte 270 de grame de amfetamină, un cântar și mai multe pungulițe în care era porționat drogul.
În fața procurorilor, tânărul a recunoscut comiterea faptei. El a spus că a cumpărat cele 279 de grame de amfetamină de la un alt tânăr, Robert Feodor, contra unui BMW seria 5 (!!!).
Deși în fața magistraților de la Tribunalul Constanța Crăciun a cerut să se ia asupra sa măsura obligării de a nu părăsi localitatea, judecătorii i-au respins solicitarea respectivă, dispunând arestarea sa până la data de 31 decembrie, inclusiv!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3224 secunde