Concurs A doua excepție de neconstituționalitate respinsă în dosarul lui Stila Goșu

1580
A doua excepție de neconstituționalitate respinsă în dosarul lui Stila Goșu - 96f2d9fc1613f10b22456b66fe603940.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Constanța au respins a doua excepție de neconstituționalitate invocată în dosarul în care Mitică și Stila Goșu, Petrică Tomescu, Ionuț Vanghelici, Vasilică Coșman și Daniel Zorică sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de răpire, șantaj și loviri sau alte violențe. Prin urmare, dosarul lor rămâne, în continuare, pe rolul instanței constănțene.
De această dată, excepția viza dispozițiile legii privind stocarea datelor telefonice, care ar veni în contradicție cu prevederile și drepturile constituționale, datele respective fiind furnizate în proces, potrivit avocaților apărării, de SRI. Numai că judecătorii au respins excepția ca fiind inadmisibilă și au stabilit ca la data de 28 mai să aibă loc un nou termen de judecată.
Cei cinci sunt judecați într-un dosar în care sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, loviri și alte violențe. Potrivit anchetatorilor, în seara de 3 decembrie 2008, în jurul orei 19, suspecții l-ar fi împiedicat pe Doru Ionel Ilie să părăsească zona Bingo, de la Casa de Cultură. În plus, procurorii spun că cei șase l-ar fi forțat pe Ilie să intre într-un Mercedes, cu care l-au dus în barul "Vânătorul", din Constanța, iar, în răstimp, Doru Ilie ar fi primit mai multe lovituri din partea celor șase. Motivul pentru care Ilie ar fi "beneficiat" de acest tratament, după cum se arată în actul de inculpare, este că era angajatul lui Aurel Coman. La rândul său, Coman ar fi fost șantajat de Stila Goșu, care i-a solicitat suma de 123.000 de lei și, respectiv, 35.570 de lei. Numai că aceste sume nu reprezentau decât niște datorii pe care "victimele" din acest dosar refuzau să le returneze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3433 secunde