A doua tentativă de a părăsi teritoriul României a lui Mihăiță Vasea, sortită eșecului

426

Articole de la același autor

Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins, ieri, și cea de-a doua cerere formulată de Mihăiță Vasea care viza părăsirea temporară a teritoriului României. El și-a motivat solicitarea prin faptul că vrea să fie alături de soția sa, care, în luna septembrie, urmează să nască în Austria, și că afacerile îl cheamă pe teritoriul Italiei, unde prezența sa ar fi indispensabilă în încheierea unor contracte. Numai că și această tentativă de "evadare" de pe teritoriul țării a fost sortită eșecului.
Amintim că, în urmă cu aproximativ o săptămână, fratele său, Traian Vasea, a primit acceptul judecătorilor de a părăsi România pentru a-și trata problemele pe care le are la coloană, în Germania.
Cei doi frați Vasea sunt judecați într-un dosar, alături de alte persoane, pentru tentativă la omor calificat. Dosarul lor a fost însă în mod continuu tergiversat (în momentul de față el netrecând de instanța de fond, respectiv Tribunalul Constanța, ba, mai mult decât atât, în cauză nefiind audiate nici măcar toate părțile vătămate).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7336 secunde