A filmat doi copii făcând sex. Acum face închisoare

1903
Valentin Nacu, cel de-al doilea individ care, în luna mai 2010, ar fi convins doi copii, fată și băiat, să mimeze acte cu caracter explicit sexual, iar unul dintre ei a filmat scenele respective, a fost condamnat, vineri, la doi ani de închisoare cu executare de Tribunalul Constanța.
Prietenul său, Ciprian Gheorghiu, judecat alături de el, dar în cazul căruia procesul s-a terminat mai repede pentru că și-a recunoscut fapta, a fost condamnat, în urmă cu o lună, la trei ani de închisoare cu executare. Pedepsele aplicate celor doi nu sunt definitive.
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT Constanța, în luna mai 2010, Ciprian Gheorghiu a plătit, cu "imensa" sumă de un leu, doi copii de șapte ani, o fetiță și un băiețel, să mimeze acte cu caracter explicit sexual. În timp ce copiii făceau ceea ce li s-a cerut, un alt bărbat, Gabriel Nichita, a filmat scenele "fierbinți" cu un telefon mobil, după care a avut proasta inspirație de a le posta pe Internet. Nichita a scăpat însă de răspunderea penală pentru că, spun procurorii, nu ar fi participat în mod efectiv la comiterea faptelor, el fiind doar prezent pe terasă în acele momente, amuzându-se, ca și ceilalți, de ceea ce făceau copiii.
Tot scandalul a demarat după ce imaginile obscene cu cei doi copii, filmate pe terasa My Place, din Hârșova, au făcut "deliciul" sau mai degrabă dezgustul internauților și presei, mai ales că nicio persoană care se afla în acele momente pe terasă, nici măcar angajații localului, nu au făcut nimic pentru a întrerupe "scenele de amor" dintre cei doi copii…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Social : Drama pruncilor "pierduți" în spitale
Pagina a fost generata in 0.6492 secunde