Contrazice zvonurile

Colidiuc: "Vreau să se pună în aplicare decizia instanței!"

784
5
Colidiuc:

Articole de la același autor

Fostul adjunct al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, comisar șef Dorin Colidiuc, continuă să fie în centrul atenției, fie că vrea, fie că nu. Odată ce vestea privind câștigarea procesului pe care l-a avut cu Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a ajuns la urechile actualilor șefi și ai presei s-a ivit, firește, întrebarea dacă acesta va putea accede în echipa abia închegată și de care șeful IPJ Constanța, comisar șef Valentin Burlacu, este atât de mândru.
Un intrus de genul lui Colidiuc, care nu este agreat nici la Constanța, dar nici de anumiți șefi de la centru, se pare că nu este binevenit într-o echipă "pusă pe treabă" cum este cea de la Constanța. Cel puțin așa umblă vorba-n târg…
Vineri, zvonul care circula printre toți șefii Poliției de la Constanța, cum că Dorin Colidiuc ar pleca la Galați, i-a făcut pe unii să răsufle ușurați. Dar degeaba…
Contactat telefonic, comisarul șef Dorin Colidiuc ne-a spus că nu are de gând să plece nicăieri. Dimpotrivă! "Eu vreau să se pună în aplicare decizia instanței!", ne-a spus acesta, parcă făcând în ciudă actualei conduceri a IPJ Constanța, ceea ce înseamnă că șefii de la IGPR trebuie să îi dea înapoi lui Colidiuc funcția de adjunct al Poliției, care, potrivit judecătorilor, i-a fost luată abuziv.
"De o lună de zile eu am trimis hotărârea la IGPR, dar încă nu am primit nici un răspuns. Aștept să văd ce vor decide ei. Sunt convins că, la începutul săptămânii viitoare, o să am o discuție cu cei de la IGPR", ne-a mai declarat comisarul șef Dorin Colidiuc. Acesta s-a arătat chiar deranjat de zvonurile care au început să circule și de care el era străin.
Pe de altă parte, șeful IPJ Constanța, comisarul șef Valentin Burlacu, ne-a declarat că nu știe nimic oficial vizavi de vreo plecare a lui Colidiuc la Galați, dar că a auzit și el de astfel de zvonuri. "Eu voi lucra în continuare cu domnul Manea", ne-a spus Burlacu, întărind, dacă mai era nevoie, faptul că nu l-ar vrea în echipa sa pe Colidiuc.

Comentează știrea

pesterau
10 decembrie 2011
surprize

sa nu credeti fara a cerceta .asta ne pregateste surprize.poate ne aresteaza pe toti pentru coruptie....nu e bine oriunde s-ar afla.mai bine era dus...ca noi ( eu si palaz ) nu avem liniste...voi fi cu ochii pe tine coli-ta

Pescaru
10 decembrie 2011
Trebuie sa stiti ca

Pentru Manea functia actuala este o palarie atat de mare incat usor poate fi cinfundata cu un sombrero mexican... Merita urmarit in conferinte de presa (daca va avea curajul sa mai apara in asa ceva) pentru ca este producator de perle antologice.

Emanoil M.
10 decembrie 2011
pt. 2

Pt. nr.2 . Nu ai facut decat sa demonstrezi ca esti o persoana ( sau grup ) care doreste a impusca doi iepuri dintr-un foc ( pe Manea si Pescaru ) . Altfel nu se explica de ce te semnezi Pescaru cand il critici pe Manea . Pescaru este deja in Franta , iar tu semneaza-te cu numele pe care ti l-a dat cel care te-a procreat la bautura . NU MOR CAII , CAND VOR CAINII !!!!

Kami
10 decembrie 2011
pt. 3

Qurva, te ai semnat cu numele lui Emil de la DIAS! De ce? Mafiotii din conducere sa l lase pe Dorin sa revina pe functie! De ce le este frica? Manea este un corupt la fel ca altii din "echipa". Si un cinefil ...

cavalerul de ,,,,,
10 decembrie 2011
numai pentru initiati

Fostii si actualii sefi au ajums in fonctii prin truda zilnica incununata de rezultate remarcabile care au atras respectul si uimirea tuturor colegilor. Dupa citirea acestor randuri veti AVEA GRETURI si un gust amar in gura. Remediu: introduceti picioarele intr-un lighean cu apa rece si asezati lama unei sabii pe umar !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8641 secunde