A fost aprobată starea de alertă pentru Vrancea

492
Ministerul de Interne Gabriel Berca a aprobat starea de alertă pentru județul de Vrancea, până marți.
Până în acest moment 11.000 de oameni nu au energie electrică din 16 localități din județul Vrancea. Cinci drumuri națională și 81 de drumuri județene sunt blocate în acest moment.

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a cerut în repetate rânduri ca în județul Vrancea să fie declarată stare de alertă.

36 de localități, dintre care 30 din județul Vrancea, sunt în continuare izolate din cauza nămeților.

În intervalul marți, ora 2.00 - marți, ora 14.00, va fi cod portocaliu în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, unde va ninge abundent, iar vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de până la 60-70 km/h, temporar viscolind și spulberând zăpada. Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăși local 30 cm, potrivit ANM.

Ministrul de Interne Gabriel Berca a discutat astăzi în cadrul unei videoconferințe cu prefecții din 31 de județe și a municipiului București , unde au discutat despre evaluarea și gestionarea situațiilor create ca urmare a căderilor abundente de zăpadă și a viscolului, precum și avertizarea Administrației Naționale de Meteorologie pentru perioada 12-14 februarie 2012.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Trafic restricționat la Ostrov
Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Găsit mort pe stradă
Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mangalia suferă de frig în continuare
Pagina a fost generata in 0.262 secunde