X

A fost găsit încă un trup al unui bărbat care a pierit în tragedia de pe Mureș. Doi copii sunt în continuare de negăsit

180
A fost găsit încă un trup al unui bărbat care a pierit în tragedia de pe Mureș. Doi copii sunt în continuare de negăsit - mures-1683453603.jpg

Articole de la același autor

La o săptămână de la tragedia de pe râul Mureș, când o barcă a fost răsturnată de curenții puternici, scafandrii au mai găsit una cele patru persoane date dispărute. Trupurile a doi copii sunt în continuare de negăsit, însă salvatorii continuă căutările.


Trupul bărbatului a fost găsit în zona localităţii Igriş din judeţul Timiş, în apropiere de zona în care joi a fost găsit cadavrul celuilalt bărbat dispărut.


“Pe râul Mureş, în zona Vadul Vacii, în dreptul localităţii Igriş, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a transmis ISU Timiş.


Bărbatul urmează să fie adus la mal şi, conform procedurilor, identificat. Rămân dispăruţi doi copii, o fetiţă şi un băiat, cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani. Căutarea acestora continuă, scrie News.ro.


Duminica trecută, barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam din judeţul Timiş.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4108 secunde