A fost identificat bărbatul mort care avea corpul pe jumătate devorat de animale

3683
A fost identificat bărbatul mort care avea corpul pe jumătate devorat de animale - 13e0bbb1a265a0723712d18d25bb88b3.jpg
Polițiștii au identificat cadavrul care avea corpul pe jumătate mâncat de animalele sălbatice și care a fost descoperit într-un cămin de apă, din beton, situat în localitatea Tătaru, din județul Constanța. Deoarece se bănuia că bărbatul mort ar putea fi Petru Ivașcu, o persoană dată dispărută de familia sa, încă din luna aprilie a anului trecut, oamenii legii au cerut ajutorul familiei acestuia, din localitatea Cotu Văii. Pe cale de consecință, rudele s-au dus la morgă și singurul lucru pe care l-au putut face a fost de a-l recunoaște după îmbrăcăminte, mare parte a corpului fiind devorat de animale. Cu toate acestea, pentru a fi siguri că este vorba despre Petru Ivașcu, polițiștii au prelevat probe după care se vor efectua teste ADN.
Corpul necunoscutului a fost găsit săptămâna trecută. El plutea la suprafața apei din bazinul care are aproximativ 2,5 metri adâncime, iar polițiștii nu-și pot explica cum au ajuns animalele la el.
Anchetatorii nu au stabilit deocamdată circumstanțele în care a murit bărbatul. Legiștii au concluzionat că necunoscutul nu avea urme de violență pe corp, singura suspiciune fiind un cablu de sârmă legat în jurul gâtului. Oamenii legii depun eforturi pentru a afla împrejurările în care s-a petrecut tragedia și iau în calcul două ipoteze: sinucidere sau crimă.
Petru Ivașcu a plecat de acasă în dimineața zilei de 1 aprilie 2009, spunându-i fiului său că merge în comuna Limanu, unde trebuia să construiască un garaj. Bărbatul nu s-a întors până seara, iar rudele sale s-au îngrijorat și au plecat spre Limanu pentru a afla ce s-a întâmplat. Acolo au descoperit că Petru Ivașcu nu a mai ajuns în ziua respectivă la lucru. Rudele au așteptat în zadar întoarcerea bărbatului și, pe data de 15 aprilie 2009, s-au dus la Postul de Poliție din comuna Albești pentru a reclama dispariția acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Noiembrie 2009
Stire din Eveniment : Crimă în cartierul Palazu Mare
Pagina a fost generata in 0.453 secunde