A fost prins bărbatul care a tras cu un pistol cu bile, în centrul Constanţei

301

Articole de la același autor

Bărbatul care a tras cu un pistol cu bile în centrul Constanţei, rănind un altul, în zona capului, a fost prins de poliţişti şi arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Potrivit acestora, în cursul zilei de 5 septembrie, tânărul a amenințat cu bătaia două persoane, în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile, provocându-i răni la nivelul capului și tulburând ordinea și liniștea publică.

Sâmbătă, 12 septembrie, agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța. Acesta avea asupra lui un cuţit şi s-a opus reţinerii, astfel încât a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Se pare că acesta este şi autorul unei tâlhării petrecute vineri, 11 septembrie, în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
Stire din Eveniment : Tânăr de 19 ani, prins drogat, la volan
Pagina a fost generata in 0.4354 secunde