Bărbatul care a alergat cu furca mai mulţi poliţişti, arestat preventiv

157
Bărbatul care a alergat cu furca mai mulţi poliţişti, arestat preventiv - barbatulcarea-1599755673.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care a alergat mai mulţi poliţişti cu furca, în localitatea Mihai Viteazu, a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj şi iniţial a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 30 de ani ar fi ameninţat cu acte de violenţă mai mulţi poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac.

„Urmare a unei sesizări făcute în data de 2 septembrie, în jurul orei 20.20, cu privire la faptul că în extravilanul localităţii Mihai Viteazu, un bărbat ar fi intenţionat să păşuneze o turmă de caprine pe o cultură, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac.

Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul a fost rănit la picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au explicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

În cursul zilei de miercuri, 9 septembrie, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4325 secunde