A furat mașina bunicului și a intrat cu ea într-un gard

1659
Un adolescent de 16 ani a luat mașina bunicului fără ca acesta să știe și a plecat la o plimbare deși nu avea permis de conducere.
În cursul zilei de miercuri, polițiștii de la Rutieră au fost anunțați despre producerea unui accident, pe raza localității Murfatlar.
Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit un băiat rănit și o mașină avariată.
Din primele cercetări, s-a stabilit că Robert Cristian B., în vârstă de 16 ani, din Murfatlar, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism, al cărui proprietar este bunicul său.
Băiatul a luat mașina și a plecat spre strada Narciselor din Murfatlar, dar a pierdut controlul autoturismului, a derapat și a intrat în gardul unei case, după care s-a răsturnat.
În urma accidentului, băiatul s-a rănit destul de grav și a fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia, unde a primit îngrijiri medicale.
Totodată, adolescentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii de la Rutieră îl cercetează acum pe adolescent pentru conducere fără permis pe drumurile publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6056 secunde