Un șofer beat sau drogat a intrat cu mașina într-un autobuz RATC

2828
Un șofer beat sau drogat a intrat cu mașina într-un autobuz RATC - bfa24af8b51254c7e3968bf0646efdc7.jpg
Un constănțean care se afla la volanul unui autoturism Opel Calibra, înmatriculat în Bulgaria a intrat cu mașina într-un autobuz RATC după care a fugit de la locul accidentului.
În cursul zilei de ieri, Ferdi Mustafa, de 27 de ani, a trecut pe culoarea roșie a semaforului la intersecția dintre strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Mamaia și a intrat cu mașina într-un autobuz care circula pe linia 43. În loc să coboare din mașină și să aștepte sosirea polițiștilor, individul a fugit, însă, la scurt timp, din cauza defecțiunilor suferite la sistemul de rulare, s-a oprit și a fost prins de polițiștii de la Rutieră.
Luat la întrebări de oamenii legii, bărbatul de-abia putea vorbi din cauza băuturilor alcoolice pe care le consumase. Mai mult, polițiștii cred că el ar fi fost chiar drogat. În aceeași situație se afla și prietenul lui, Arum Ibram, de 32 de ani, pasager pe scaunul din dreapta. În urma verificărilor s-a stabilit că Ferdi Mustafa nu avea permis de condu-cere, astfel că s-a ales cu dosar penal și pentru această infracțiune.
El a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice care vor stabili cu exac-titate dacă era băut sau drogat. În urma acestui incident, autobuzul RATC a fost destul de avariat iar șoferul vinovat va trebui să suporte pagubele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8616 secunde