Potrivit primarului Claudiu Tusac,

Mangalia va avea din nou apă caldă peste câteva zile

2372

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a declarat pentru ziarul "Cuget Liber" că a avut ieri după-amiază o întâlnire la București cu reprezentanții Rompetrol pentru a găsi o soluție la situația dificilă cu care se confruntă acum locuitorii rămași fără apă caldă.
Edilul a precizat că discuțiile de ieri au fost constructive astfel că, "peste câteva zile, cel mai probabil, se va relua furnizarea apei calde la Mangalia".
Claudiu Tusac a mai afir-mat că administrația locală a plătit acum trei miliarde de lei vechi (300.000 de lei) și va continua să își achite datoria către furnizor, conform calendarului stabilit. Primarul a mai ținut să precizeze că rata stabilită pentru luna trecută, de aproximativ 13 miliarde de lei vechi (1.320.000 de lei), a fost de asemenea plătită.
"Din punct de vedere al plăților, noi suntem la zi. Problema însă este că noi trebuie să achităm acum subvenția pe care guvernele anterioare, indiferent de culoarea lor politică, nu au reușit să o acopere și acum s-au strâns sume foarte mari. De fapt, noi plătim datoriile guvernelor anterioare și nu mă interesează ce culoare au avut", a mai susținut Tusac.
"Au fost clarificate toate neînțelegerile și, săptămâna aceasta, Mangalia va avea din nou apă caldă. Desigur, nu vor putea livra combustibil la toate punctele deodată, dar, treptat, vor fi acoperite toate punctele termice", a încheiat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5059 secunde