A furat o mașină și a lovit patru autoturisme

1664
În cursul nopții de luni spre marți, Andrei Ionuț Țuțuianu, de 24 de ani, din Eforie Sud, a furat o mașină de la o firmă din Constanța după ce a folosit chei adevărate. Băut și fără permis de conducere, tânărul a plecat prin oraș să se plimbe, însă a acroșat trei autoturisme parcate. În loc să se oprească din aventura sa, individul a călcat și mai tare pedala de accelerație.
În momentul în care a ajuns la intersecția străzilor Ion Andreescu cu Ion Rațiu, Țuțuianu nu a res-pectat semnificația indicatorului Stop și a lovit un alt autoturism, după care și-a continuat drumul, până în momentul în care a fost oprit de polițiștii de la Rutieră.
Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare peste limita legală, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i s-au recoltat probe biologice.
Potrivit anchetatorilor, Andrei Ionuț Țuțuianu este cercetat pentru furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, având în sânge o alcoolemie de peste 0.80 g‰ și părăsirea locului accidentului.
Tânărul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8564 secunde