A încercat să întrețină relații sexuale cu o fată de 12 ani

914
A încercat să întrețină relații sexuale cu o fată de 12 ani - 1320511506catuse55909300-1323961550.jpg
Un bărbat din comuna vasluiană Banca a fost arestat preventiv, azi, de Tribunalul Suceava, fiind acuzat că a încercat să întrețină relații sexuale cu o fată în vârstă de 12 ani din comuna Vatra Moldoviței.

Potrivit IPJ Suceava,  citat de Mediafax, o fetiță în vârstă de 12 ani, din comuna Vatra Moldoviței, a mers, marți seară, cu acceptul părinților, la o rudă pentru a avea grijă de copilul acesteia.

Concubinul rudei sale, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna vasluiană Banca, a încercat, prin violență, să întrețină relații sexuale cu fata, fapt neconsumat întrucât părinții copilului, îngrijorați că acesta întârzie acasă, au venit la locuința rudei respective.

Părinții fetei au sesizat Poliția după ce au aflat de la copilul lor ce s-a întâmplat. Fetița a fost examinată, miercuri, de către medicul legist, care a stabilit că aceasta "prezintă leziuni ce pledează pentru săvârșirea unei agresiuni sexuale".

Bărbatul a fugit, dar a fost prins într-o zonă împădurită din apropiere și a fost reținut, miercuri, de polițiști. El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a solicitat instanței arestarea preventivă a bărbatului.

Tribunalul Suceava a decis, joi după-amiază, arestarea prevenitivă pentru 29 de zile a bărbatului, el fiind cercetat pentru "viol și lipsire de libertate".

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, care are domiciliul în comuna vasluiană Banca, locuia de câțiva ani la concubina sa, el având în antecedent o infracțiune "la viața sexuală".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5531 secunde